Beste bezoeker van Landgoed DeLindenbergh.nl,

De mooie luxe bungalows op het vakantiepark Landgoed de Lindenbergh in Ommen worden nu verhuurd onder de naam De Wilde Roos. Wilt u meer informatie over De Wilde Roos en de mogelijkheden om uw vakantie te boeken in het Vechtdal? Klik dan door naar de nieuwe website van De Wilde Roos.

Graag tot ziens bij De Wilde Roos!

uw gastheer en gastvrouw, Wim en Harriƫt Weitkamp
www.dewilderoos.nl

Bezoek de Wilde Roos
Adres Landgoed de Lindenbergh

Adres en route

Landgoed de Lindenbergh / De Wilde Roos
Emslandweg 1D
7731 RP Ommen
0529 - 463666
info@landgoeddelindenbergh.nl

info@dewilderoos.nl

 

  

Routebeschrijving

Vanuit de richting Arnhem:
Vanaf Arnhem volgt u de A50 via Apeldoorn richting Zwolle. Bij het knooppunt Hattemerbroek neemt u de A28 richting Zwolle. Bij Zwolle neemt u afslag nummer 21 richting Ommen. *
 

Vanuit de richting Amsterdam/Amersfoort:
Vanaf Amsterdam volgt u de A1 richting Amersfoort. Bij het
knooppunt Hoevelaken neemt u de A28 richting Zwolle. Bij Zwolle neemt u afslag nummer 21 richting Ommen.*

* U blijft op de N34 tot vlak voor Ommen. Hier gaat u de N48 op richting Hoogeveen. Vervolgens neemt u de eerste afslag: ‘Industrieterrein Ommen'. Onderaan de afrit linksaf (onder de N48 door). Daarna slaat u linksaf (voor het restaurant ‘De
Lindenberg'), u rijdt nu de Emslandweg in. Op de Emslandweg vindt u na ongeveer 200 meter de ingang van het park aan uw rechterhand. Deze laat u nog even liggen.

U vervolgt de Emslandweg en na 150m ziet u aan uw rechterhand een woonboerderij met het huisnummer 1d. Aan de weg ziet U 2 vlaggen met 'De Wilde Roos' U bevindt zich nu bij de receptie.


Vanuit ‘het Noorden':

U neemt bij Hoogeveen de N48 richting Ommen/Raalte en u verlaat de N48 bij de afrit Ommen. Onderaan de afrit steekt u recht over de Emslandweg op (dit is de weg direct langs het parkeerterrein van restaurant de Lindenberg).  Op de Emslandweg ziet u na ongeveer 200 meter de ingang van het park aan uw rechterhand. Deze laat u nog even liggen.

U vervolgt de Emslandweg en na 150m ziet u aan uw rechterhand een woonboerderij met het huisnummer 1d. Aan de weg ziet U 2 vlaggen met 'De Wilde Roos' U bevindt zich nu bij de receptie.