Beste bezoeker van Landgoed DeLindenbergh.nl,

De mooie luxe bungalows op het vakantiepark Landgoed de Lindenbergh in Ommen worden nu verhuurd onder de naam De Wilde Roos. Wilt u meer informatie over De Wilde Roos en de mogelijkheden om uw vakantie te boeken in het Vechtdal? Klik dan door naar de nieuwe website van De Wilde Roos.

Graag tot ziens bij De Wilde Roos!

uw gastheer en gastvrouw, Wim en Harriƫt Weitkamp
www.dewilderoos.nl

Bezoek de Wilde Roos
omgeving ommen sahara

Vakantie vieren in een prachtige omgeving

Landgoed de Lindenbergh ligt middenin het prachtige Vechtdal, aan de rand van de toeristische plaats Ommen. Deze groene Hanzestad ligt op loop- en fietsafstand van vakantiepark Landgoed de Lindenbergh en staat bekend om haar gezellige sfeer en zonnige terrassen. De karakteristieke stad leent zich perfect voor een toeristisch uitstapje. 

  

Fietsen en wandelen

Ommen is bij uitstek de stad waar u heerlijke wandel- en fietstochten kunt maken. In het afwisselende landschap in de directe omgeving van het vakantiepark zijn prachtige wandel- en fietstochten uitgestippeld. U vindt onderweg mooie natuurgebieden zoals de zandverstuiving De Sahara, vele vennetjes en de prachtige heidevelden op de Lemelerberg en de Archemerberg.

  

Rivier de Vecht

Ommen staat bekend om de prominente rivier de Vecht. De Vecht leent zich perfect voor sportvissers. Er is ook de mogelijkheid om kano's te huren. Met een kano vaart u stroomafwaarts over de Vecht en de Regge, dwars door het prachtige dal van deze twee rivieren.